O nama

HIDRAULIKA KURELJA PROLETER

Osnovna delatnost HK PROLETER-a je proizvodnja i servis hidrauličnih platformi (zglobnih i teleskopskih radne visine do 20 metara), svih vrsta tovarnih sanduka sa aluminijumskim i čeličnim stranicama različitih visina i dužina, izrada jednoosovinskih i dvoosovinskih prikolica za prevoz dugačkih tereta, samopodizača kontejnera sa zadnjim hidrauličnim stabilizatorima, press kontejnera, kiperskih nadgradnji na svim tipovima teretnih vozila, specijalnih nadgradnji za prevoz otpada, ugradnja i servis miksera za beton, priprema vozila za ugradnju i ugradnja zimske službe . Ovlašćeni smo distributer i serviser PM hidrauličnih dizalica a nudimo servisiranje i održavanje svih vrsta i tipova hidrauličnih dizalica. Pored navedenih proizvoda nudimo reparaciju i servis za sve tipove nadgradnji koje se nalaze kod Vas u eksploataciji a zahtevaju prepravke ili popravke.

HK-PROLETER kao firma ima strateško opredeljenje da tržište snabdeva samo proizvodima visokog kvaliteta osvedočenog u svetu a sve u skladu sa međunarodnim standardima, o čemu mogu da posvedoče i naši poslovni partneri sa kojima smo do sada imali poslovne kontakte. Uspostavljen je sistem menadžmenta kvalitetom SRPS ISO 9001/2001u drugoj polovini 2008 god. i sistem upravljanja zaštitom životne sredine SRPS ISO 14001/2005.

Svoj poslovni razvoj usmeravamo prema potrebama i zahtevima trzišta, uz stalan rast prometa, usko se specijalizujući za programe koje smo nabrojali.

Naši partneri

Hidraulika Kurelja d.o.o.

za proizvodnju i servis specijalnih hidrauličnih konstrukcija i opreme, unutrašnju i spoljnu trgovinu i zastupanje

Direktor
Darko Krstić, strukovni ekonomista
Mob: 062 287 383
Tel: 034/333-171
E-mail: direktor@hkproleter.com

 

Darko Krstić, strukovni ekonomista